Cautare

2298 de rezultate pentru "portul popular in oltenia" (5.27 secunde)
Cam asa se exprima Cavafy, talentatul poet grec, in poemul sau intitulat simplu, Ithaki! Si noi ne pregatisem pentru o calatorie lunga, mai exact o croaziera in 7 insule, pe Marea Ionica, cu durata de-o zi si a treia oprire era in insula Ithaka.
Imaginile suprinse de Nelu Balasa si Jimmy Stanescu atesta ca in portul Calarasi se potriveste perfect Teoria Ferestrelor Sparte: ... Capitania portului Calarasi este o cladire superba, lasata in paragina.
Portul Constanta intra acum in cursa pentru Coridorul de Mijloc, traseul care leaga Marea Neagra de regiunea Caspica. ... O linie de feribot, care leaga portul Constanta cu retele logistice din regiunea Caspica, va fi operationala in cateva saptamani.
Portul Constanta a inregistrat anul trecut un record istoric. Aproape 100 de milioane de tone de marfuri au trecut pe-acolo, fata de 60 de milioane in 2020, spre exemplu.
Lideri ai PNTCD si ai URR au avut recent o intalnire cu lideri ai Partidului Blocul National Democrat, format de Blocul National Sindical, in vederea formarii unui partid popular, crestin-democrat modern.
In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
In atari conditii, fara sa miste un deget, PSD isi vede implinit visul, urcand sacii in propria-i caruta cu mainile altora, astfel ca ramane singurul jucator social-democrat pe esichierul politic romanesc.
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi (I). ... una in zona centrala de astazi, consolidata in jurul Bisericii Sfantul Nicolae al Mirei Lichiei, de unde avea sa-si traga si numele de Lichiresti;
O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Filiala judeteana a Partidului Popular Arad a semnat protocolul de fuziune prin absortie cu PD, trecand la democrati cu toti cei 4.600 de membri.
Suparat de faptul ca, in conformitate fel de fel de zvonuri, Partidul Liberal Democrat nu ar urmari altceva decat sa fuzioneze cu Partidul Democrat, presedintele Organizatiei Judetene a PLD, Marius Necula, a tinut sa dezminta toate aceste discutii aparute.
Secretarul general al Partidului Popular European (PPE), Antonio Lopez, aflat in Romania, apreciaza ca reformele demarate de PD-L in perioada in care s-a aflat la guvernare, au avut un impact major in combaterea coruptiei din Romania.
Secretarul general al democrat-liberalilor spune ca decizia schimbarii denumirii PD-L in Partidul Popular trebuie luata la viitorul congres al formatiunii. ... "Cred ca este si momentul sa reusim in cei doi ani pana la alegeri sa o impunem public. De ce sa nu ne numim Partidul Popular?
Daca la PSD lupta a inceput imediat dupa pierderea alegerilor de catre Mircea Geoana si s-a accentuat zilele trecute, la PD-L situatia a inceput sa se tulbure odata cu impunerea lui Honorius Prigoana drept candidat la postul de deputat in colegiul 1 din Sectorul 1 impotriva deciziei organizatiei de baza.
Puteti citi in continuare comentariile unor analisti politici. ... Si-a descoperit acum identitatea politica si nu se mai regaseste in PDL? E foarte clar ca, in cazul in care Miscarea Populara are un scop politic, atunci el este unul pregatitor.
Festivalul International de Folclor "Hora Mare" In perioada 6 - 10 august a.c., pe platoul din fata Centrului Cultural Judetean (CCJ) Calarasi are loc cea de-a XXII-a editie a Festivalului International de Folclor "Hora Mare".
Aceasta sarbatoare, denumita popular si Blagovistenie, aminteste de ziua in care Arhanghelul Gavriil ii da Fecioarei vestea ca va avea un prunc: ... In popor, exista o multime de traditii si superstitii cu privire la aceasta zi.
Saptamina trecuta a fost una deosebit de densa in ce priveste reconfigurarea optiunilor doctrinare, reorientarea sau cautarea de noi aliante de catre principalele formatiuni de pe esichierul politic autohton.
Primavara, cu pomii impovarati de flori, este un anotimp al optimismului, care in mod normal se transmite omului, indiferent de pozitia pe care o ocupa in ierarhia sociala.
Daca ceilalti parlamentari democrati s-au axat pe proiecte de interes strict local, materializate in diferite initiative legislative, Onaca prefera o abordare de marketing, menita sa familiarizeze Constanta in randul jurnalistilor din presa centrala.
google-analytics.com